Top
Blog

BURGARESCU, cel mai nou local cu burgeri din Bucuresti

V-am tot amagit astazi pe facebook si instagram cu cateva imagini in care va prezentam niste burgeri. Daca tot am facut chestia asta, pentru care sigur am incasat niste injuraturi, mai ales de la persoanele aflate la dieta, macar sa va prezint localul unde au fost facute pozele cu diavolii dietei.

Ce este BURGARESCU?

Burgărescu se vrea un mix între un nume tipic românesc, cu trimitere la perioada interbelică a Bucureştiului şi produse americane de tip fast-food reconvertite in gourmet fine dining.

De ce sa alegi BURGARESCU?

Doar aici gasesti burger-ul ESCU, vedeta localului, ce are ca ingredient principal “pulled pork”, carne obţinuta în urma unui proces de slow cooking de aprox 6 ore, masat şi “îngrijit” cu cele mai interesante mix-uri de mirodenii şi condimente, unii spun ca in timpul prepararii, bucatarul asculta o arie de opera, sa relaxeze carnea.

Hamburger si Cheesburger Burgarescu – au la bază o chiftea din vită “Black Angus” care îţi invadează gura de prospeţime şi savoare si sigur mai vrei. Ce e foarte fain, e ca toţi burgerii vin însoţiţi de cartofi prăjiţi fresh, fara cartofi congelati, just fresh, ceea ce e un plus din punctul meu de vedere. Recomand cartofii wedges, asezonaţi cu parmezan şi usturoi plus sos-ul casei, au un gust aparte si sa nu omitem sa spunem ca tot la Burgărescu gasesti salate si diferite tipuri de pizza.

Ce inseamna BURGARESCU pentru owneri?

,, A inceput ca o provocare, ca o nebunie, ca un act suprem de curaj. Exista o vorba, si in cazul Burgarescu este extrem de adevarata. Se spune ca un antreprenor autentic e cel care paraseste corporatia, se arunca in prapastie si isi construieste in cadere un avion, sau, in cazul meu, un paradis al burgerilor. Nu a fost usor, au fost luni cand ajungeam acasa plin de var, miroseam a diluant, aratam ca un actor din reportajele de pe Discovery despre supravietuire. Dar azi Burgarescu este precum un copil, copilul meu, un copil care creste. N-as fi reusit sa ajung aici fara LUC si ii multumesc pentru increderea pe care a avut-o in mine. ”, a declarat unul dintre proprietarii localului.

Asadar nu ramane decat sa le faceti o vizita daca va place ce vedeti si ce ati citit, sa nu uit sa mentionez, la Burgarescu se fac seri de Karaoke, Quiz, dar pentru detalii ii gasiti pe Bulevardul Basarabia 80, peste drum de Parcul National si Stadionul National, pe facebook Burgarescu si pe site lor BURGARESCU.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *